.....................



عکس های زمستــــــــــــــــــــــونی واســــــــه بچــــــــــــــــــه های زمستونی


نوشته شده توسط pari در شنبه 29 آذر 1393

و ساعت 20:29


عکس های زمستــــــــــــــــــــــونی واســــــــه بچــــــــــــــــــه های زمستونی


نوشته شده توسط pari در شنبه 29 آذر 1393

و ساعت 20:29


عکس های زمستــــــــــــــــــــــونی واســــــــه بچــــــــــــــــــه های زمستونی


نوشته شده توسط pari در شنبه 29 آذر 1393

و ساعت 20:28


عکس های زمستــــــــــــــــــــــونی واســــــــه بچــــــــــــــــــه های زمستونی


نوشته شده توسط pari در شنبه 29 آذر 1393

و ساعت 20:27


بـــــــــــــــــــرای چــــــــــشم های پــــــف آلــــود

برای چشم های پف آلود

تشکیل کیسه و افتاد‌‌گی پوست د‌‌ور چشم‌ها اصولا ارثی بود‌‌ه و معمولا با بالا رفتن سن به وجود‌‌ می‌آید‌‌ هر چند‌‌ که زود‌‌تر هم ممکن است ایجاد‌‌ گرد‌‌د‌‌. د‌‌ر حالت عاد‌‌ی پوست این مناطق ظریف‌تر بود‌‌ه و به زیر پوست محکم چسبید‌‌ه نیست. به تد‌‌ریج که شخص پیر می‌شود‌‌ برخی از عضلات زیری و بافت‌های زیرین تحلیل می‌رود‌‌ و پلک پایین می‌افتد‌‌ و چین می‌خورد‌‌.

تغییر چهره
وقتی کیسه‌ها بزرگ باشند‌‌ ممکن است قیافه را تغییر د‌‌هند‌‌، که یک مشکل اجتماعی و اقتصاد‌‌ی است به خصوص اگر شخص جوان باشد‌‌. اقد‌‌امات آرایشی کار زیاد‌‌ی نمی‌توانند‌‌ بکنند‌‌. با هر پلک زد‌‌ن(که د‌‌ر طی د‌‌وران زند‌‌گی شما میلیارد‌‌ها بار رخ می‌د‌‌هد‌‌) عضلات و پوست پلک‌های فوقانی قد‌‌ری کشید‌‌ه می‌شوند‌‌ ولی فیبرهای الاستیک موجود‌‌ د‌‌ر پوست، آنها را به موقعیت طبیعی خود‌‌ باز می‌گرد‌‌انند‌‌. د‌‌ر طول زمان، پوست و عضلات پلک بالا طویل‌تر می‌شوند‌‌ و د‌‌ر نهایت یک چین کوچک پوستی به د‌‌لیل پوست اضافه، به وجود‌‌ می‌آید‌‌ که به سمت خارج برجسته شد‌‌ه و روی پلک آویزان می‌شود‌‌. د‌‌ر بعضی افراد‌‌، این پوست حتی تا روی مژه‌ها می‌آید‌‌ و د‌‌ر فرد‌‌، ایجاد‌‌ احساس ناراحتی کرد‌‌ه و نگاه کرد‌‌ن به سمت بالا را مشکل می‌سازد‌‌. اگر مشکل شد‌‌ید‌‌ باشد‌‌، فرد‌‌ متوجه محد‌‌ود‌‌یت د‌‌ید‌‌ خود‌‌ توسط پلک پایین افتاد‌‌ه می‌شود‌‌.

افتاد‌‌گی ابرو
ایجاد‌‌ پوست اضافه د‌‌ر پلک بالا می‌تواند‌‌ به د‌‌لیل پایین افتاد‌‌گی ابرو باشد‌‌. د‌‌ر این موارد‌‌، جراحی پلک به تنهایی نمی‌تواند‌‌ نتیجه اید‌‌ه‌آل بد‌‌نبال د‌‌اشته باشد‌‌. پایین افتاد‌‌گی پلک تحتانی، به صورت کیسه‌های زیر چشم خود‌‌ را نشان می‌د‌‌هد‌‌. تقریبا هر فرد‌‌ی د‌‌ر این ناحیه د‌‌چار د‌‌رجاتی از افتاد‌‌گی است. نیروی جاذبه زمین و افزایش سن، مهمترین عوامل د‌‌ر این زمینه‌اند‌‌ ولی حتی افراد‌‌ جوان نیز ممکن است د‌‌ارای ذخیره چربی اضافه د‌‌ر زیر چشم‌ها باشند‌‌. چشم‌ها توسط لایه ضخیمی از بافت چربی محاصره شد‌‌ه‌اند‌‌ که توسط یک غشاء د‌‌ر محل خود‌‌ محکم شد‌‌ه است. د‌‌ر طول زمان این غشاء سست می‌شود‌‌ و به بافت چربی، اجازه حرکت به سمت پایین را می‌د‌‌هد‌‌. پوست و عضله، توسط بافت بیرون زد‌‌ه، کشید‌‌ه می‌شوند‌‌ و ایجاد‌‌ بیرون‌زد‌‌گی پف‌آلود‌‌ی را می‌کند‌‌ که نمی‌توان آن را با مواد‌‌ آرایشی مخفی نمود‌‌.

پف چشم بعد‌‌ از خواب
این مشکل اغلب صبح‌ها بد‌‌تر است زیرا د‌‌ر حالت د‌‌راز کشید‌‌ه، مایع د‌‌ر بافت چربی جمع می‌شود‌‌ بعد‌‌ از بلند‌‌ شد‌‌ن از خواب، جاذبه زمین مایع را بیرون می‌کشد‌‌ ولی اگر بافت چربی اضافه، زیاد‌‌ باشد‌‌، زمان بیشتری برای خروج مایع از آن و کاهش تورم لازم است.

بلفاروپلاستی
خوشبختانه مشکلات پلک را می‌توان بطور بسیار موثر توسط عمل بلفاروپلاستی که عمل نسبتا ساد‌‌ه‌ای است، بر طرف نمود‌‌. د‌‌ر این عمل، پوست و عضلات و بافت چربی اضافه برد‌‌اشته می‌شود‌‌. این عمل اغلب با سایر اعمال جراحی پلاستیک صورت مانند‌‌ بالا برد‌‌ن ابرو، کشید‌‌ن صورت و یا اقد‌‌امات پوستی همراه می‌شود‌‌. اگر چشم‌های شما باعث می‌شود‌‌ که ظاهر شما پژمرد‌‌ه، ناراحت یا خسته به نظر آید‌‌، عمل بلفاروپلاستی می‌تواند‌‌ باعث بهبود‌‌ واضح آنها شد‌‌ه و به شما ظاهری با نشاط‌تر، هوشیارتر و جوانتر ببخشد‌‌. د‌‌ر عمل جراحی زیبایی پلک (بلفاروپلاستی)، پوست اضافه پلک بالا و پایین برد‌‌اشته می‌شود‌‌ و میزان بافت چربی زیر چشم‌ها کاهش د‌‌اد‌‌ه می‌شود‌‌. جراحی را می‌توان بسته به مشکل موجود‌‌، روی پلک‌های بالا یا پایین و یا هر د‌‌و انجام د‌‌اد‌‌. د‌‌ر صورتی که میزان افتاد‌‌گی خفیف باشد‌‌ انجام لیزر می‌تواند‌‌ به بهبود‌‌ این وضعیت کمک کند‌‌ و حتی فرد‌‌ را از انجام عمل جراحی بی‌نیاز کند‌‌.

چند‌‌ تکنیک ساد‌‌ه جهت کاهش تورم د‌‌ر پلک‌ها
هرگونه تمرین و فعالیتی که بتواند‌‌ به طور غیرمستقیم روی چشم، انجام شد‌‌ه و مواد‌‌ را به سمت پایین بکشد‌‌، د‌‌ر تخفیف و از بین برد‌‌ن سریع پف مؤثر است. د‌‌وید‌‌ن ساد‌‌ه ، بالا و پایین پرید‌‌ن و حتی بالا رفتن از پله‌ها از این د‌‌ست فعالیت‌های ساد‌‌ه به شمار می‌روند‌‌. برای کاهش پف‌ها، یک کیسه یخ را روی پف و د‌‌ر اطراف محل آن قرار د‌‌هید‌‌. به مد‌‌ت ۱ تا ۲ د‌‌قیقه با انگشت میانی‌تان به سرعت و با ملایمت روی ناحیه پف کرد‌‌ه‌ زیر چشم ضربه بزنید‌‌. گاهی پرهیز از غذاهای شور و یا مواد‌‌ی که به آن حساسیت د‌‌ارید‌‌ به شما کمک خواهد‌‌ کرد‌‌. استفاد‌‌ه از مواد‌‌ آرایشی مخصوص چشم‌های حساس می‌تواند‌‌ د‌‌ر کاهش تورم موثر باشد‌‌. بهتر است فرم ژل را برای کرم‌های روز و شب خود‌‌ استفاد‌‌ه کنید‌‌ و سعی کنید‌‌ تماس کرم با ناحیه د‌‌ور چشم را به حد‌‌اقل برسانید‌‌. یا لایه نازک کرم را روی مرز استخوانی زیر چشم بزنید‌‌ ولی مواظب باشید‌‌ که کرم به ناحیه‌ای که د‌‌قیقا زیر پلک است نرسد‌‌.


نوشته شده توسط pari در شنبه 29 آذر 1393

و ساعت 20:14


قبل از عـــــــــاشـــــــــــق شدن بخوانــــــــــــــید

از همون روز اول که ديدمش، فهميدم اين آدم زندگي منه!»، «خيلي زود عاشق هم شديم و خيلي زود هم تصميم گرفتيم ازدواج کنيم و حالا هم که يک ماه از ازدواجمون مي‌گذره، خيلي خوشبختيم!» و هزاران جمله آشناي ديگر که با شور و حرارتي وصف‌ناشدني گفته مي‌شوند اما زماني از گفتن اين جمله‌ها نمي‌گذرد که مي‌شنويم: «اصلا نمي‌دونم چرا اينجوري شد! ما که عاشق هم بوديم...» يا بعضي‌هاي ديگر که مي‌گويند: «از اولش هم منو دوست نداشت؛ هرکاري کردم عاشقم نشد و حالا هم اين وضع زندگيمه ...» واقعا داستان چيست؟ چرا بعضي از زوج‌هايي که زندگي‌شان را با عشق آغاز مي‌کنند، ناگهان به بن‌بست مي‌رسند راه را اشتباه مي‌روند يا از اول در مسير اشتباهي بوده‌اند؟ چه‌طور بايد تفاوت بين عشق‌هاي زودگذر و عشق واقعي را بفهميم؟
آيا واقعا هر علاقه‌اي به جنس مخالف مي‌تواند سرآغاز عشق و در پي آن ازدواج باشد؟!

عشق اسطوره‌اي مال کتاب‌هاست!
متاسفانه در ادبيات کلمات مشابه بسياري به اشتباه جاي يکديگر استفاده مي‌شوند و عشق هم از همين گروه است. عشقي به عنوان عشق اسطوره‌اي در ادبيات ما وجود دارد که احتمال وقوعش در دنياي واقعي بسيار کم است. حتي وقتي فردي ادعا مي‌کند آنقدر فرد ديگري را مي‌خواهد که حاضر است همه را بدهد تا او را به‌دست بياورد، جدا از واکنش طرف مقابل، جاي بحث و بررسي دارد که آيا واقعا چنين چيزي ممکن است يا خير. در مفاهيم انساني اين نوع رابطه بعيد است اما غيرممکن نيست؛ مثلا اين عشق بين انسان و خداوند متعال امکان‌پذير است. ما وقتي به فردي علاقه داريم، دوست داريم تمام توجه او به ما باشد و اگر به ديگري توجه کند، آزرده مي‌شويم. تنها خداوند است که ما دوستش داريم و وقتي ديگران مورد توجه خداوند قرار مي‌گيرند، ناراحت نمي‌شويم که هيچ، خوشحال هم مي‌شويم. اين تنها مثالي بود که مشخص شود عشق انساني با عشق‌هاي اسطوره‌اي بسيار متفاوت است.

عشقي که زود نفرت‌انگيز مي‌شود!
نکته‌ديگري که در روابط انساني بايد به آن دقت داشته باشيم اين است که شايد فردي را بي‌نهايت دوست داشته باشيم و به اشتباه اسم عشق هم روي رابطه‌مان بگذاريم، اما مهم اين است که ما هم آن فرد را براي خودمان مي‌خواهيم و هرقدر براي ما عزيز باشد، اگر طردمان کند يا فرد ديگري را به ما ترجيح دهد، آرزو مي‌کنيم همان آدم خيلي‌خيلي عزيز اصلا ديگر در اين دنيا نباشد! به همين دليل کاربرد واژه عشق بايد با دقت بيشتري انتخاب شود.

عامل محرکه را بشناسيد!
وقتي دو جنس مخالف يکديگر را در محل کار، خواستگاري و... مي‌بينند يا جايي ارتباط اجتماعي برقرار مي‌کنند و هر دو احساس نزديکي زيادي به يکديگر دارند، اين حسشان هر روز بيشتر مي‌شود تا اينکه به رابطه نزديک‌تري تبديل مي‌شود و افراد متوجه مي‌شوند به طور اختصاصي به هم احساس وابستگي دارند. اولين سوالي که افراد بايد از خود بپرسند اين است علاقه‌اي که حالا نسبت به ديگري دارند و به وابستگي تبديل شده، از کجا شروع شده؟ يعني عامل محرکش چيست؟ ظاهر و حالت فيزيکي اوست يا نوع و سبک ارتباطي که با ما برقرار مي‌کند، شايد هم ديدگاهش در مسائل اجتماعي توجه‌مان را جلب کرده يا حتي ممکن است موقعيت اقتصادي و اجتماعي فرد و شايد هم ترکيبي از چند عامل برايمان جذاب بوده، پس در اولين مرحله بايد صادقانه عامل محرک را مشخص کنيم چراکه ارزش‌گذاري همين عوامل محرک است که نقش کليدي در ايجاد علاقه و وابستگي ما به ديگري دارد.

«هيجان ناپايدار» يا «عشق زودگذر»
وقتي بعضي افراد مي‌گويند در همان اول حس عجيبي نسبت به فلاني داشتم و احساس کردم خيلي دوستش دارم و... اين حالت‌ها هيجان‌هايي هستند که عامل محرکه‌اش هيجاني و زودگذر است. چراکه همه هيجان‌ها عمر مشخصي دارند و در بستر زمان حتي ممکن است از بين بروند. پس چيزي به اسم «عشق گذرا» وجود ندارد؛ هيجاني ناپايدار است که بر اساس نيازهاي مختلف افراد بروز مي‌کند و اين نيازها ممکن است زماني وجود داشته باشند و در موقعيتي ديگر نباشند. پس اگر مي‌خواهيم به احساسي عميق و پايدار برسيم و رابطه‌اي داشته باشيم که منجر به ازدواج پايدار شود، بايد فرايند شکل‌گيري احساساتمان را مرور کنيم. اگر در روابط، چنين فرايندي- که در ادامه خواهيم گفت- شکل بگيرد، طبيعي و قابل‌استناد است و مي‌تواند حقيقي بودن يک علاقه را مشخص کند.

از عشقتان مراقبت کنيد تا زنده بماند!
«عاشق مني؟! پس فقط من بايد در اولويت باشم!» اما در روابط سالم انساني چنين چيزي امکان‌پذير نيست؛ حتي در دوست‌داشتن‌هاي فوق‌العاده‌اي که بين يک زوج برقرار است. در يک رابطه سالم، همه‌چيز بايد سرجايش باشد. مهم‌ترين نکته‌اي که افراد بايد به خاطر بسپارند اين است که هيچ رابطه يک‌طرفه‌اي پايدار نيست و پايدار نخواهد ماند بنابراين وقتي همسرمان عشق و علاقه‌اش را به ما ابراز مي‌کند، به هر شکلي از ما مراقبت مي‌کند و توجهش را به هر وسيله‌اي به ما نشان مي‌دهد، ما هم در اين رابطه بايد وظايف خود را انجام دهيم و براي پابرجا نگه داشتن اين احساس، تلاش کنيم.

 پس بعد از گذراندن فرايند لازم و شکل گرفتن احساس عميق بين زوج، نوبت به «مراقبت» مي‌رسد تا رابطه آسيب نبيند. نکته‌اي که بسيار مهم است و خطاي زيادي در آن رخ مي‌دهد، اين است که بسياري از افراد به شريک زندگي‌شان مي‌گويند: «تو همسر مني، «بايد» من را دوست داشته باشي!» اما دوست داشتن احساسي است که بايد شکل بگيرد و بايدي در کارش نيست. پس اگر اوايل ازدواج احساس دوست داشتن شکل مي‌گيرد اما از آن مراقبت نمي‌شود و از بين مي‌رود، نياز به بازسازي وجود دارد اما بايدي در کار نيست.

پيش‌نيازها را پاس کنيد؛ بعدا عاشق شويد!
در جمع، دانشگاه، محل کار... فردي توجه شما را (از نظر ظاهر، مهارت‌ها و...) به خود جلب مي‌کند. به همين دليل يک گرايش ذهني براي شما ايجاد مي‌شود؛ پس دقت بيشتري به فرد مي‌کنيد، رفتارها، مهارت‌ها، شخصيت و... او را مورد ارزيابي بيشتر قرار مي‌دهيد و کم‌کم ممکن است به اين نتيجه برسيد که وقتي کنار او هستيد، حال خوبي داريد. بنابراين احساس مي‌کنيد دوست داريد زمان بيشتري را با اين فرد بگذرانيد و به اين ترتيب به مرحله بعد، يعني «تمايل» مي‌رسيد. وقتي اين تمايل ايجاد شد، مرحله «وابستگي» پيش مي‌آيد. يعني در پي رفت‌و‌آمدهاي اجتماعي اين احساس به وجود مي‌آيد و سر ساعت مشخص دوست داريد طرف مقابل را ببينيد، با او صحبت کنيد، براي هم وقت بيشتري بگذاريد و.... و وقتي اين اتفاق‌ها نيفتد، احساس کمبود و دلتنگي مي‌کنيد.

در واقع بعد از وابستگي است که مرحله دلبستگي پيش مي‌آيد. يعني نه‌تنها حضور فرد براي شما مهم شده، بلکه عاطفه‌اي هم نسبت به او پيدا کرده‌ايد. اگر مرحله دلبستگي تداوم پيدا کند و در موقعيت‌ها و شرايط مختلف تکرار شود، شرايط براي دوست داشتن طرف مقابل مطرح مي‌شود پس اين فرايند بايد در روابط بين دو جنس که مي‌خواهند به ازدواج ختم شود، شکل بگيرد. وقتي فرد به قدري طرف مقابل را دوست دارد که حاضر است هر کاري از دستش برمي‌آيد انجام دهد تا او خوشحال باشد، آرامش داشته باشد، امکانات متفاوتي برايش فراهم شود و ترجيحش در زمان‌هاي متفاوت اوست، اين «دوست داشتن عميق»ي است که اسمش را هرچيزي حتي «عشق» مي‌توان گذاشت!


نوشته شده توسط pari در شنبه 29 آذر 1393

و ساعت 20:10


کـــــــــــــــــــــــفش در هـــــــــــر زمــــــــــــان


نوشته شده توسط pari در شنبه 29 آذر 1393

و ساعت 19:41


یـــــــــــــه تســــــــــــت جالــــــــــــــــب دیــــــگه

آیا اجازه می دهید نزدیکان و دوستان و حتی غریبه ها به شخصیت واقعی شما پی ببرند یا ترجیح می دهید ناشناخته باقی بمانید و فردی دیده شوید که واقعا نیستید؟ در ارتباط با نمونه های ذکر شده در آزمون حاضر کدام یک از گزینه ها را انتخاب می کنید؟

احساساتی مانند حسادت، لجبازی و خودرأی بودن از نشانه های ضعف شخصیت هستند.
الف: من این ویژگی را بروز نمی دهم؛ زیرا نمی دانم طرف مقابلم با دیدن این ویژگی چگونه واکنش نشان خواهد داد.
ب: شاید کمی این ویژگی ام را نشان دهم.
ج: مطمئنا اگر چنین احساسی داشته باشم آن را نشان می دهم.
د: به چه دلیل باید این احساسم را مخفی کنم؟

روابط عاطفی و ارتباط با همسرتان
الف: در مورد این موضوع با هیچ کس صحبت نمی کنم؛ زیرا نمی دانم طرف مقابلم چگونه واکنش نشان می دهد.
ب: شاید کمی در مورد این موضوع با آنها صحبت کنم اما فقط در صورتی که بدانم در نهایت با هم به تفاهم می رسیم.
ج: ساعت ها در مورد این موضوع صحبت می کنم.
د: آزادانه با همه در مورد این موضوع صحبت می کنم.

در طول زندگی کارهایی انجام داده اید که اکنون از انجام دادن آن کارها احساس شرمندگی می کنید.
الف: من این موضوع را بروز نمی دهم؛ زیرا نمی دانم طرف مقابلم در صورت مطلع شدن از این موضوع چگونه واکنش نشان خواهد داد.
ب: شاید در صورت لزوم، مختصری در مورد این کارها صحبت کنم.
ج: ساعت ها در مورد این موضوع صحبت می کنم.
د: خیلی راحت به همه می گویم دلیلی ندارد که بخواهم گذشته ام را پنهان کنم.

مسائلی که شما را بسیار عصبانی می کنند؛ مانند صف های بلند و طولانی، فروشگاه های شلوغ، مشتریان بی ادب و ...
الف: من این موضوع را بروز نمی دهم؛ زیرا نمی دانم طرف مقابلم در صورت مطلع شدن از این موضوع چگونه واکنش نشان خواهد داد.
ب: شاید در صورت لزوم مختصری در مورد این کارها صحبت کنم.
ج: ساعت ها در مورد این موضوع صحبت می کنم.
د: خیلی راحت در مورد این موضوع با همه صحبت می کنم.


احساسی که نسبت به ظاهرتان دارید.
الف: من این موضوع را بروز نمی دهم؛ زیرا نمی دانم طرف مقابلم در صورت مطلع شدن از این موضوع چگونه واکنش نشان خواهد داد.
ب: شاید در صورت لزوم مختصری در مورد این کارها صحبت کنم.
ج: ساعت ها در مورد این موضوع صحبت می کنم.
د: خیلی راحت در مورد این موضوع با همه صحبت می کنم.


مسائلی که همیشه شما را نگران می کنند؛ حتی ترس های غیرمنطقی و بچگانه.
الف: من این موضوع را بروز نمی دهم؛ زیرا نمی دانم طرف مقابلم در صورت مطلع شدن از این موضوع چگونه واکنش نشان خواهد داد.
ب: شاید در صورت لزوم مختصری در مورد این کارها صحبت کنم.
ج: ساعت ها در مورد این موضوع صحبت می کنم.
د: خیلی راحت در مورد این موضوع با همه صحبت می کنم.

موفقیت ها، استعدادها و مدارکی که تاکنون کسب کرده اید.
الف: من این موضوع را بروز نمی دهم؛ زیرا نمی دانم طرف مقابلم در صورت مطلع شدن از این موضوع چگونه واکنش نشان خواهد داد.
ب: شاید در صورت لزوم مختصری در مورد این کارها صحبت کنم.
ج: ساعت ها در مورد این موضوع صحبت می کنم.
د: خیلی راحت در مورد این موضوع با همه صحبت می کنم.

موفقیت ها، استعدادها و مدارکی که تاکنون کسب کرده اید.
الف: من این موضوع را بروز نمی دهم؛ زیرا نمی دانم طرف مقابلم در صورت مطلع شدن از این موضوع چگونه واکنش نشان خواهد داد.
ب: شاید در صورت لزوم مختصری در مورد این کارها صحبت کنم.
ج: ساعت ها در مورد این موضوع صحبت می کنم.
د: خیلی راحت در مورد این موضوع با همه صحبت می کنم.

نگرانید اگر برخی کارها را انجام دهید عادت کنید انجام آنها را از حد بگذرانید؛ مانند وقت گذرانی با دوستان، بیرون ماندن تا نیمه شب، غذا خوردن در رستوران، برقراری ارتباط صمیمانه با غریبه ها.
الف: من این موضوع را بروز نمی دهم؛ زیرا نمی دانم طرف مقابلم در صورت مطلع شدن از این موضوع چگونه واکنش نشان خواهد داد.
ب: شاید در صورت لزوم مختصری در مورد این کارها صحبت کنم.
ج: ساعت ها در مورد این موضوع صحبت می کنم.
د: خیلی راحت در مورد این موضوع با همه صحبت می کنم.


گاهی در انجام برخی کارها ناتوان هستید و این را نقطه ضعف خود می دانید.
الف: من این موضوع را بروز نمی دهم؛ زیرا نمی دانم طرف مقابلم در صورت مطلع شدن از این موضوع چگونه واکنش نشان خواهد داد.
ب: شاید در صورت لزوم مختصری در مورد این کارها صحبت کنم.
ج: ساعت ها در مورد این موضوع صحبت می کنم.
د: خیلی راحت در مورد این موضوع با همه صحبت می کنم.

حیوان خانگی دارید اما برخی از اطرافیانتان با نگه داشتن حیوانات خانگی مخالف هستند.
الف: من این موضوع را بروز نمی دهم؛ زیرا نمی دانم طرف مقابلم در صورت مطلع شدن از این موضوع چگونه واکنش نشان خواهد داد.
ب: شاید کمی در مورد این موضوع با آنها صحبت کنم اما فقط در صورتی که بدانم در نهایت با هم به تفاهم می رسیم.
ج: مدت های طولانی در مورد این موضوع صحبت می کنم.
د: به راحتی در مورد این موضوع صحبت می کنم، دلیلی ندارد که از عقاید و باورهایم خجالت بکشم.

اکنون برای هر پاسخ الف یک امتیاز، پاسخ ب 2 امتیاز، پاسخ ج 3 امتیاز و پاسخ د 4 امتیاز بدهید.

 

امتیاز 10 تا 17
شما شخصیت بسته ای دارید، از صمیمی شدن با دیگران احساس رضایت می کنید اما دوست ندارید کسی از اطلاعات شخصی شما و زندگی خصوصی تان مطلع شود؛ مگر اینکه با او احساس صمیمیت و نزدیکی زیادی کنید و کاملا به او اعتماد داشته باشید. خوب است که رازهای زندگی تان را به کسی نگویید اما مخفی کردن همه احساسات و عقاید هم چندان خوب نیست. گاهی می توانید در شرایط دشوار از دیگران و عقاید آنها کمک بگیرید یا از مشورت کردن با افراد آگاه بهره مند شوید. اینکه شخصیت پنهان و مرموزی داشته باشید خیلی هم خوب نیست؛ اطرافیان شما برای برقراری ارتباط با شما نیاز دارند بیشتر با شما آشنا شوند.

تبادل اطلاعات در حد معمول خوب و پسندیده است، می توانید از مکالمات و ابراز عقاید کوچک و ساده شروع کنید تا بتوانید با دیگران صحبت کنید و ارتباطات بهتر و صمیمی تری را تجربه کنید. در اولین قدم می توانید با دوستان صمیمی یا اعضای خانواده تان در مورد اهداف کوچک و ساده تان صحبت کنید.

امتیاز 18 تا 28
شما در حد میانه قرار دارید؛ یعنی در عین حال که اسرار مهم زندگی شخصی تان را برای خودتان نگه می دارید می دانید چگونه برای داشتن ارتباطی بهتر و صمیمی تر می توانید در مورد اهداف و عقایدتان با دیگران صحبت کنید تا به دیگران و خودتان  فرصت دهید که راه های ایجاد صمیمیت را بهتر بشناسید.

امتیاز 29 تا 40
شما خیلی آزادانه و باز در مورد مسائل شخصی و زندگی خصوصی تان با دیگران صحبت می کنید. کمی مراقب باشید. خوب نیست که تا این حد آزادانه اطلاعات مهم زندگی تان را در اختیار دیگران قرار دهید. گاهی اوقات این ویژگی نشانه احساس عدم امنیت، احساس گناه و نیاز بیش از حد به پذیرفته شدن از جانب دیگران است. اگر احساس می کنید دیگران گاهی اوقات به صحبت های شما واکنش خوبی نشان نمی دهند و حتی معذب می شوند، بدانید که بیش از حد آنها را وارد حریم شخصی تان کرده اید

 


نوشته شده توسط pari در پنج شنبه 27 آذر 1393

و ساعت 18:45





 

بهترین زمان برای مطالعه را انتخاب کنید
شما الگوی فرزندان تان هستید و فرزندان آینه شما. بهتر است شما برای مطالعه تان برنامه ریزی کنید و به طورکلی روزانه یک ساعت معین را به این امر اختصاص دهید. در واقع مناسب ترین موقعیت برای مطالعه، زمانی است که فرزندانتان در کنار شما هستند. هیچگاه در زمان خواب و با کسالت مطالعه نکنید. به نوعی می توان گفت فرهنگ سازی در زمینه مطالعه در یک خانواده ایرانی، زمینه افزایش فرهنگ خانواده فراهم می کند.
 
مکانی خوب برای یادگیری خوبیها
ممکن است شما در حال حاضر نتوانسته باشید بهترین مکان مطالعه را در محل زندگی خود پیدا کنید. او وقتی شما را حین مطالعه در مکان مناسبی نمی بیند به نوعی موقعیت یابی اش را برای مطالعه از دست می دهد. به نوعی می توان گفت، این امر باعث می شودکه او سردرگم شود.

شما نباید در مکان های نامناسبی مثل سر میز شام، مقابل تلویزیون، درحضور جمع یا درمهمانی مطالعه اش را انجام دهید، این امر عادت های نامناسبی را در فرزندتان بوجود می آورد. در واقع با حضور در محیطی که تمرکز از بین نرود می توان یک مطالعه مفید داشت. شیوه ای که شما برای مطالعه تان تعیین می کنید، باعث می شود فرزند شما الگوی مناسبی برای مطالعه اش داشته باشد.
 
کتاب نقشه زندگی
یادمان باشد کتابها تاثیر گذارند و در مواردی هر فرد شیوه زندگی اش را از کتابها اقتباس می کند. شما با کتابهایی که به فرزندتان پیشنهاد می دهید، غیر مستقیم نقشه زندگی او را ترسیم می کنید. در واقع این کتابها چراغ راه او را روشن می کنند و باعث می شود خودش در این مسیر یافته های ارزنده تری پیدا کند.

چرا مطالعه می کنید؟
برای مطالعه کتابهایتان هدف تعیین کنید. این امر باعث می شود که فرزند شما هم مطالعه خود را علاوه بر کتب درسی در خط فکری خاصی حرکت دهد. در واقع در مسیر مطالعه دست اندازهایی است که اگر فرد هدف نداشته باشد ممکن است با دیدن فرازو نشیب ها بی خیال قصه شود. هدف هر چه بیشتر راه را زیبا و روشن می کند. یادتان باشد فرزند شما، مخصوصا در سالهای اول زندگی شما را می بیند. او آنچه شما انجام می دهید درک می کند و در آینده نزدیک خواهید دید که او خود شما شده است حتی اگر در دیدگاه هایش با شما تفاوت داشته باشد. به نوعی می توان گفت بهترین عادات را برای مطالعه انتخاب کنید، این امر کمک می کند تا شما بهترین روزگار را با کتابهایتان سپری کنید.
 
به دنبال شریک بگردید

همیشه می گویند شراکت خوب نیست اما در مورد مطالعه کردن سعی کنید برای خودتان یک شریک پیدا کنید. به طور مثال زمانی که قرار است یک کتاب را مطالعه کنید، در کنار هم بودن باعث می شود ایده ها و پیشنهادات تان را در اختیار هم قرار دهید. اگر شما زمانی را در نظر بگیرید تا در مورد مباحث کتاب بحث می کنید، این مطالعه مثمر ثمر خواهد بود. یک نکته حائز اهمیت این است که اگر این شراکت را با فرزندتان انجام دهید، مطمئنا او را به کتاب وابسته تر خواهید کرد.
 
یادگاری هایی از یک کتاب
یادداشت برداری از موارد مطالعه شده و دسته بندی آنها کمک می کند تا شما اطلاعات مفیدی از آنچه خوانده اید جمع آوری کنید. در واقع شما با این کار کمک می کنید فرزندان تان بتوانند از این مطالب دسته بندی شده استفاده کنند. علاوه بر این او هم یاد می گیرد از همین حالا آنچه را می خواند،حفظ کنید.


نوشته شده توسط pari در یک شنبه 23 آذر 1393

و ساعت 19:30


هنر نمایی جوب کبریت های زیبا


نوشته شده توسط pari در جمعه 14 آذر 1393

و ساعت 21:45



.:: Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by diyana ::.
.:: Design By :
wWw.Theme-Designer.Com ::.




امیوارم لحظات خوبی و قشنگی رو در وبلاگ من سپری کنین بچه ها فقط منو با نظراتتون خوشحال کنین منتظرم




pari




تبادل لینک هوشمند
ردیابی ماشین
حمل هوایی ماینر از چین
لیزر دوچرخه
هد اپ یسپلی کیلومتر روی شیشه
جلو پنجره لیفان ایکس 60

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان هـــــــرچـــــــــــی مـــــــــیخای اســــمشــــو بــزار و آدرس diyana.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





قالب بلاگفا















»تعداد بازديدها:
»کاربر: Admin

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 6
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 6
بازدید ماه : 52
بازدید کل : 3389
تعداد مطالب : 43
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


سایت عاشقانه لاور فان